Steigerverhuur

De steigerdelen bestaan voornamelijk uit aluminium. Dit materiaal is licht en heel erg sterk. Ook is het makkelijk in het gebruik en door de slimme borgverbindingen makkelijk op te bouwen en weer af te breken. De stabilisatoren zorgen ervoor dat de steigers stabiel op de grond geplaatst kunnen worden. Bij het naar boven klimmen, maakt u gebruik van de antislip profielen die op de steigerdelen zijn verwerkt.

Huur mogelijkheden:

  • rolsteigers ( diverse afmetingen )
  • dakkapelsteigers
  • kamersteigers

Doorloop steigerdelen huren bij Ottema Verhuur

Als u een met een groot project bezig bent kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van doorloop steigerdelen. Zo hoeft u niet elke keer op en neer te klimmen en kunt u gewoon doorlopen als er meerdere steigertorens zijn gekoppeld. Dit is veel veiliger omdat u niet steeds op en neer hoeft te klimmen. Wanneer u bijvoorbeeld werk heeft aan een dakgoot, dan is het ook mogelijk om bij ons loopbruggen te huren.

Ottema Verhuur garandeert goede kwaliteit en service

Ottema Verhuur vindt het belangrijk om goede kwaliteit en goede service te leveren. Wij houden ons aan onze afspraken en wij verhuren alleen maar goed onderhouden materialen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van steigerverhuur kunnen wij u ook adviseren. Het opbouwen en afbreken van de steiger behoort ook tot onze mogelijkheden.

 

Nieuws

VCA