Full service steigerverhuur Leek

Bent u voor het uitvoeren van klussen een steiger nodig en wilt u er daarom een huren in Leek? Ottema Verhuur kan u hiermee van dienst zijn met een full service dienstverlening. Dat betekent dat wij veel meer voor u kunnen betekenen dan het verhuren van onze steigers, maar dat is natuurlijk wel waar het in eerste instantie om draait. Of u nou gaat verven, stukadoren, glas gaat vervangen of bouwklussen moet uitvoeren, wij hebben een geschikte steiger voor uw situatie. Aan de hand van uw situatie bepalen wij welke werkhoogte de steiger dient te hebben en bevelen wij u een van onze steigers aan. Maar we doen meer. Heeft u nog nooit een steiger gehuurd of heeft u hier weinig ervaring mee, dan helpen we u graag bij het in elkaar zetten. We kunnen drie dingen voor u doen:

  • Transport: het vervoeren van de steigeronderdelen naar uw locatie;
  • Montage: het in elkaar zetten van de steiger op locatie;
  • Verplaatsing: het verplaatsen van de steiger naar bijvoorbeeld de andere kant van een pand;
  • Demontage: het afbouwen van de steiger als de verhuurperiode erop zit.

Veiligheid, gezondheid en milieu staan voorop bij ons steigerverhuurbedrijf in Leek

Als u een steiger huurt bij ons verhuurbedrijf in de buurt van Leek, dan kunt u vertrouwen op veiligheid. Ottema Verhuur is namelijk al sinds 2009 VCA-gecertificeerd, wat aangeeft dat wij heel zorgvuldig met veiligheid, gezondheid en het milieu omgaan. Met deze informatie in uw achterhoofd zult u een stuk prettiger op een van onze steigers staan.

Steigerverhuur in Leek verkoopt ook steigers

Naast ons steigerverhuur in de buurt van Leek, verkopen we ook steigers. Schilders, stukadoors, aannemers en glazenwassers maken al jarenlang, zorgeloos gebruik van onze steigers. Bent u van plan een steiger vaker te gebruiken, dan is het wellicht handiger om er een aan te schaffen. Heeft u vragen over de verhuur en verkoop van steigers in de buurt van Leek, neem dan contact met ons op.

Nieuws

VCA