Steigerverhuur Marum: huren, advies en hulp bij op- en afbouw

Bent u voor het uitvoeren van bepaalde klussen op zoek naar een steigerverhuurder in Marum? Ottema Verhuur helpt u dan graag. Wij hebben verschillende steigers te huur en kunnen daarmee inspelen op uw situatie. Bent u bijvoorbeeld een steiger nodig tijdens het verven, stukadoren, het plaatsen van een kozijn of tijdens timmerwerkzaamheden? Ongeacht uw situatie kunnen wij u de meest praktische steiger voor uw situatie bieden. Daarbij houden we onder andere rekening met de hoogte van steiger. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Bent u onervaren met het werken op een steiger, dan verlangt u misschien naar ons advies en misschien nog wel meer. Wij kunnen u advies geven, maar u ook helpen bij het opbouwen van de steiger. Grofweg zijn er na de verhuur vier dingen die we voor u kunnen doen:

  • Transport: wij brengen de steigeronderdelen bij u;
  • Opbouw: wij maken de steiger gebruiksklaar;
  • Verplaatsing: wij verplaatsen de steiger indien nodig (bijvoorbeeld naar de andere zijde van een pand);
  • Afbouw: als de verhuurperiode erop zit, bouwen wij de steiger voor u af.

Veilig werken op een steiger van ons steigerverhuurbedrijf uit Marum

Huurt u een steiger van ons verhuurbedrijf uit Marum, dan kunt u daar op een veilige en vertrouwde manier gebruik van maken. Wij hebben veiligheid namelijk hoog in het vaandel staan en streven altijd naar een veilig gebruik van onze steigers. Ottema Verhuur is niet voor niets VCA-gecertificeerd, wat inhoudt dat we naast veiligheid ook het milieu en gezondheid heel belangrijk vinden en deze waarden waarborgen binnen ons bedrijf.

Steigerverhuur Ottema in Marum verkoopt ook steigers

Naast de verhuur van steigers verkopen we bij ons bedrijf in Marum ook steigers. Dat kan enorm handig voor u zijn als u een steiger veel vaker wilt gebruiken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook voor vragen op het gebied van steigerverhuur in Marum kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Nieuws

VCA