Verhuur van veilige aluminium steigers in Roden

Staan er bepaalde klussen op de planning in Roden waarvoor u op zoek bent naar een verhuurbedrijf van steigers? Ottema Verhuur kan in dat geval veilige aluminium steigers aan u verhuren. Steigers die spreekwoordelijk gezien verankerd zijn in de grond en waar u met een veilig gevoel op staat. Voor iedere situatie bieden wij u de meest praktische steiger. Of u nou gaat verven, stukadoren, bouwklussen gaat uitvoeren of ramen gaat wassen, wij bieden u een passende oplossing. Maar we gaan verder dan dat. Bent u namelijk niet zo ervaren in het gebruik van een steiger, dan vindt u het misschien fijn dat we u een eindje op weg helpen. Dat kunnen we op de volgende manieren doen:

  • Bezorging: wij brengen de steigeronderdelen bij u;
  • Opbouw: wij zetten de steiger in elkaar en maken ‘m gebruiksklaar;
  • Verplaatsing: wij verplaatsen de steiger indien nodig (bijvoorbeeld naar een ander gedeelte van een pand);
  • Afbouw: als u klaar bent, bouwen wij de steiger af en nemen wij de onderdelen mee.

Steigerverhuur Roden heeft milieu, veiligheid en gezondheid voorop staan

Ons steigerverhuurbedrijf in de buurt van Roden heeft tijdens het verhuren van steigers altijd uw belang voorop staan en hecht grote waarde aan milieu, veiligheid en gezondheid. Dat blijkt onder andere uit ons VCA-certificaat. Het gevolg is dat u uiteindelijk met een veilig en vertrouwd gevoel op de steiger staat te werken.

Veelvuldig gebruik van steiger? Kies niet voor –verhuur, maar steigerverkoop

Bent u van plan om een steiger vaker te gebruiken in Roden, misschien is het dan handig om niet voor onze verhuur maar voor onze verkoop te kiezen. Op dat gebied bieden we u verschillende mogelijkheden. Vraag ernaar als u nieuwsgierig bent. Ook voor vragen op het gebied van steigerverhuur in – of in de buurt van Roden – zijn we u graag van dienst.

Nieuws

VCA