Meest complete steigerverhuurder in Groningen

Gaat u klussen uitvoeren waarvoor u een steigerverhuurbedrijf in Groningen in wilt schakelen? Ottema Verhuur kan u dan van dienst zijn met een zeer complete dienstverlening. Wij gaan namelijk veel verder dan alleen het verhuren van steigers. Uiteraard is dat waar het in eerste instantie om draait. Of u nou gaat verven, glazen gaat wassen of een kozijn gaat vervangen, voor iedere klus bieden wij u de meest praktische steiger. Deze kan verschillen in constructie evenals in hoogte. Zoals gezegd gaan we verder dan alleen verhuur, want heeft u bijvoorbeeld weinig tot geen ervaring met steigers, dan leggen we u graag uit hoe u hier op een veilige en vertrouwde manier gebruik van kunt maken. Dat niet alleen, we kunnen u namelijk met meer dingen helpen, zoals:

  • Transport: wij bezorgen de steigeronderdelen bij u, wat een flinke tijdsbesparing oplevert;
  • Opbouw: heeft u geen verstand van de opbouw van een steiger of heeft u er geen tijd voor? Dan doen wij dat voor u;
  • Verplaatsing: heeft u de steiger op meerdere plaatsen bij bijvoorbeeld uw huis nodig, dan verplaatsen wij ‘m voor u;
  • Afbouw: en bent u klaar met de steiger, dan halen wij ‘m voor u uit elkaar en nemen de steiger weer mee.

Met deze full service dienstverlening proberen wij zoveel mogelijk in te spelen op uw behoeftes.

Veiligheid bij ons steigerverhuurbedrijf in Groningen staat voorop

Huurt u een steiger bij ons steigerverhuurbedrijf in Groningen, dan zult u nooit met knikkende knieën op een steiger staan. Aangezien wij veiligheid voorop hebben staan, zorgen wij ervoor dat zowel onze producten als diensten meer dan veilig zijn. We zijn niet voor niets VCA-gecertificeerd.

Kies bij veelvuldig gebruik niet voor steigerverhuur in Groningen maar voor steigerverkoop

Bent u van plan om de steiger vaker te gebruiken, wellicht is het dan handig om niet voor ons steigerverhuur in Groningen te kiezen, maar voor steigerverkoop. Ook dat is mogelijk bij Ottema Verhuur. Vraag naar de mogelijkheden. En heeft u vragen over de steigerverhuur van ons bedrijf in Groningen, dan staan onze behulpzame medewerkers u graag te woord.
 

Nieuws

VCA